تحولات منطقه

انزلی- رئیس پارک علم و فناوری گیلان با تاکید بر لزوم تجاری سازی دستاوردهای فناوری، از عقد قرارداد فروش این دستاوردها در سال گذشته به ارزش ۱۵۴ میلیارد ریال توسط شرکت های فناور فعال در پارک فناوری گیلان و مراکز رشد استان خبر داد.

عقد قرارداد ۱۵۴ میلیارد ریالی شرکت های فعال در پارک فناوری گیلان
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، مجید متقی طلب اظهار کرد: پارک علم و فن آوری گیلان همواره به دنبال تجاری سازی دستاوردهای پژوهش و فناوری بوده و هرگز به ارائه پایان نامه و مقاله قانع نبوده است.

وی افزود: علاوه بر فروش دستاوردهای فناوری در نمایشگاه تهران در سال گذشته ، امسال برای نخستین بار تنها یک شرکت در نمایشگاه رشت و تنها توسط یک شرکت فناور قراردادی به ارزش چهار میلیارد ریال منعقد شد.

وی با اشاره به وجود ۲۰۰ هسته و شرکت فناور و شرکت مستاجر در پارک علم و فناوری گیلان افزود: پارک علم و فناوری گیلان در دسته بندی وزارت علوم جزء پارک های سطح یک کشور است و از این تعداد هسته موجود در پارک علم و فناوری گیلان ، ۵۴ شرکت روال دانش بنیان را نیز طی کرده اند.

وی با اشاره به افتتاح دبیرخانه شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی در گیلان گفت: برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری، باید از دستاوردهای فناوری برای دستیابی به توسعه پایدار درون زا استفاده کرد و معتقدم تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی راهی جز این ندارد.

متقی طلب با تاکید بر لزوم حمایت همه جانبه مسئولان ارشد استان و نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسئولان استان باید در حمایت از این نخبگان نهایت حمایت خود را به کار بندند تا با افزایش انگیزه در آن ها علاوه بر توسعه فعالیت هایشان شاهد حضور آنان در عرصه های بین المللی و به تبع آن صادرات محصولاتشان باشیم.

رییس پارک علم و فناوری گیلان یادآور شد: در حال حاضر نیز شرکت هایی در حال فعالیت هستند که محصولاتشان به کشورهای اروپایی صادر می شود و در صورت حمایت همه جانبه مسئولان استان از آنان می توان شاهد درخشش آنها در عرصه بین الملل و دستیابی به دستاوردهای بزرگ برای میهن اسلامی بود.

به گزارش قدس آنلاین ، هفته پژوهش امسال با شعار پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری؛ زیربنای تولید و اشتغال نامگذاری شده و براین اساس پژوهش، فناوری، دانش آموز و مدرسه، پژوهش، فناوری و صنعت، پژوهش فناوری ایده و خلاقیت، پژوهش، فناوری اقتصاد مقاومتی، پژوهش، فناوری و سرمایه ملی، پژوهش فناوری، مهارت و کارآفرینی و پژوهش فناوری، حوزه و دانشگاه روز شمار هفته پژوهش امسال است.

پارک علم و فناوری گیلان از شهریور ماه سال ۱۳۸۱ با هدف تبدیل ایده های فناورانه محققین ،دانش آموختگان ،فناوران و نوآوران به کسب و کارو بسط فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری بعنوان زیر مجموعه ای از وزارت علوم،تحقیقات و فناوری فعالیت اجرائی خود را آغاز کرد. مرکز رشد واحدهای فناور گیلان نیز مهر ماه سال ۸۲ با هدف ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت متخصصان،ایجاد اشتغال و استفاده از فرصتهای موجود در زمینه های فناوری اطلاعات و ارتباطات شروع بکار نموده و از سال ۸۴ به فعالیتهای خود در راستای اطلاع رسانی و جذب صاحبان ایده های فناورانه در سایر محورهای فنی شامل الکترونیک و مکاترونیک،مدیریت و طراحی گردشگری کشاورزی و روستائی،صنایع تکمیلی و جانبی کشاورزی،دامپروری،شیلات و گیاهان دارویی با توجه به ظرفیت منطقه و ارائه خدمات به آنها ادامه داده است.

هم اکنون گیلان دارای یک پارک فناوری در رشت شش مرکز رشد واحدهای فناور در شهرستانهای انزلی ، رودسر ، آستانه اشرفیه ، آستارا ، رودبار ، تالش و یک مرکز رشد کشاورزی در مرکز تحقیقات کشاورزی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.